Opslag

Naast het uitvoeren van transport voorziet Van Opdorp Transportgroep ook in containeropslag. We beschikken over een afgesloten bedrijfsterrein van 3 hectare met deskundig personeel, camerabeveiliging en permanente verlichting.


Van Opdorp Transportgroep

Opslagterrein

Op ons bedrijfsterrein hebben we 3 hectare ingericht met legio mogelijkheden voor containeropslag of andersoortige stalling. Het terrein is afgesloten door een hekwerk en buiten de openingstijden wordt gebruik gemaakt van gelimiteerde en geregistreerde toegang. De permanente verlichting en camerabewaking maakt de veilig en verantwoorde opslag compleet.

Opslagterrein

Handling van containers

Voor handling van containers is deskundig personeel aanwezig, in combinatie met een professionele reachstacker met ruim voldoende hefcapaciteit.

Handling van containers

Klant aan het woord: W.G. Salari Transportgroep B.V.

“Je kunt auto’s van goud hebben, een op en top geautomatiseerde spoelhal en goedlopende systemen, het blijft mensenwerk. Mensen maken de firma en dat doen ze zeker bij de Van Opdorp Transportgroep!”

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over de opslagmogelijkheden? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport, bulktransport of vacuümtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.