Transportplanner

Als Transportplanner realiseer je een optimale transportplanning, zowel nationaal als internationaal, waarbij het leveren van de juiste service naar de klant centraal staat en de organisatiedoelen worden behaald. Je werkt in een team van 6 en rapporteert aan de teamleider. Vanzelfsprekend heb je veel contact met onze chauffeurs, maar ook met andere vervoerders en klanten. Je bent verantwoordelijk voor een goed lopende planning, winstgevendheid, het tijdig melden van misstanden en het geven van de juiste instructies aan de chauffeurs, in lijn met ons beleid. Verder benader je opdrachtgevers voor optimalisatie van de planning, laden, transitietijd en het lossen. Je maakt je de planning eigen en bent uiteindelijk ook in staat om collega planners te vervangen tijdens hun afwezigheid. Perfecte dienstverlening en een hoge klanttevredenheid zijn voor ons erg belangrijk.

Een greep uit het takenpakket:

  • Tijdig zorgen voor aansluitende ladingen om zo maximale omzet en beladen kilometers te realiseren.
  • Dagelijks samen met leidinggevende door de planning heen lopen om verdere optimalisaties en verbeteringen door te voeren.
  • Chauffeurs adequaat aansturen, geen privéleges en planningen die niet in het belang van de bedrijfsdoelstellingen zijn.
  • Aannemen van transport opdrachten, afwijzen kan alléén met toestemming van leidinggevende.
  • Alle lange ritten zonder retour vercharteren.
  • Streven naar korte laad- en lostijden, melding maken van structurele problemen bij leidinggevende.
  • Het signaleren van kansen voor meer werk/omzet en dit melden bij leidinggevende.
  • Eventuele extra kosten signaleren en door factureren aan de klant.

Voor deze rol zijn we op zoek naar iemand met HBO werk- en denkniveau. Een logistieke opleiding en/of werkervaring in de logistiek is een pré. Verder is het goed beheersen van de Nederlandse en Engelse taal belangrijk, Frans is een groot voordeel.

We zoeken iemand die stressbestendig is, communicatief sterk, problemen ziet als uitdagingen en bovenal iemand die altijd klant- en service gericht te werk gaat.

Wat heeft Van Opdorp jou te bieden?

Het betreft een fulltime functie met een jaarcontract, waarbij je wordt ingeschaald in de functieloonschaal uit de cao Beroepsgoederenvervoer. Je hebt recht op een 13e maand, welke uitbetaald wordt in december (pro rato).


Van Opdorp Transportgroep


Solliciteer direct: