In gesprek met: Linsey Tazelaar

HR Manager


Van Opdorp Transportgroep

Bij Van Opdorp Transportgroep ben ik HR Manager en daarnaast onderdeel van het Managementteam. In mijn rol ben ik o.a. verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe collega’s, de personeelsadministratie en het gehele HR beleid binnen onze organisatie. 

Hiervoor ben ik ruim 6 jaar werkzaam geweest bij een uitzendbureau, een familiebedrijf, maar ik zocht meer diepgang op HR gebied. De functie HR Manager sprak me erg aan en het feit dat ook dit een familiebedrijf is, vond (en vind) ik absoluut een voordeel. Ik houd van korte lijnen, direct contact op alle niveaus binnen een organisatie en daarnaast dat familiegevoel. 

Van Opdorp Transportgroep staat voor kwaliteit, wat mede mogelijk gemaakt wordt door een fantastisch team van loyale en betrouwbare medewerkers. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Solliciteer dan snel en wie weet heten we jou binnenkort van harte welkom bij de Van Opdorp familie!

Meer nieuws:

Meer nieuwsberichten »

Gold Award voor van Opdorp bij de 7e editie van 4STAR

Jaarlijks wordt vanuit DOW het 4Star event gehouden waar samenwerkingspartners worden onderscheiden op hun prestaties. Van Opdorp mocht dit jaar een Gouden onderscheiding in ontvangst nemen.

Lees meer »
Nieuws: Gold Award voor van Opdorp bij de 7e editie van 4STAR

Het belang van veiligheid bij van Opdorp Transport

In 2020 won Van Opdorp Transportgroep de Truck Safety Award en ook dit jaar werd de Nederlandse transporteur – met een filiaal in België – opnieuw onderscheiden. Lees het volledige interview met Manon van Opdorp.

Lees meer »
Nieuws: Het belang van veiligheid bij van Opdorp Transport