Bulktransport

Van Opdorp is het bulktransport bedrijf in Zeeland. Kenmerkend voor ons bulktransport van food, feed en non-food bulkgoederen is de hoge leverbetrouwbaarheid. De ervaren chauffeurs van de Van Opdorp Transportgroep hebben de beschikking over een moderne wagenpark wat is uitgerust met de nieuwste generatie board computers. Digitale verzending van opdrachten en een track and trace systeem dragen bij aan onze hoge leverbetrouwbaarheid.


Van Opdorp Transportgroep

Buktransport food, feed, non-food

Met meer dan 90 jaar ervaring beschikt Van Opdorp Transportgroep over de nodige kennis als het om bulktransport gaat. We vervoeren droge levensmiddelen, veevoeders (feed) en granulaten in Nederland en Europa. Vanzelfsprekend voldoen we aan de wetgeving en beschikken we over de nodige certificeringen.

Buktransport food, feed, non-food

Cleaning

De bulkwagens Van Opdorp Transportgroep worden in onze eigen tankcleaning in Sas van Gent conform richtlijnen gereinigd. Onze hypermoderne tankcleaning beschikt over meerdere was- en stoomstraten.

Cleaning

Vacuümtransport

In geval van calamiteiten of contaminatie zetten wij onze speciale vacuümbulk opleggers in om de gewenste silo, container of bulkwagen professioneel en verantwoord leeg te zuigen. Van Opdorp Transportgroep heeft zowel food als non-food vacuümbulk opleggers beschikbaar. Neem bij calamiteiten onmiddellijk contact met ons op via +31 (0)115- 467 402.

Vacuümtransport

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Wij zijn 24/7 inzetbaar bij calamiteiten of contaminaties. Bel ons via +31 (0)115-467 402.

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Leverbetrouwbaarheid

Van Opdorp Transportgroep werkt uitsluitend met goed opgeleide Nederlandse en Belgische chauffeurs. Onze chauffeurs en planners bedrijven al jaren topsport. Dankzij hen scoren we namelijk al meerdere jaren op rij extreem hoog op belangrijke KPI’s van onze klanten; on-time laden en lossen met een betrouwbaarheid van 98% à 99%!

Leverbetrouwbaarheid

Brandstoftoeslag

Vanwege de fluctuerende brandstofprijzen hanteert Van Opdorp Transportgroep een brandstoftoeslag. De brandstof toeslag is gebaseerd op de brandstof prijzen maandelijks gepubliceerd op de website van Shell.
 

Brandstoftoeslag

Klant aan het woord: W.G. Salari Transportgroep B.V.

“Je kunt auto’s van goud hebben, een op en top geautomatiseerde spoelhal en goedlopende systemen, het blijft mensenwerk. Mensen maken de firma en dat doen ze zeker bij de Van Opdorp Transportgroep!”

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over bulktransport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport of vacuümtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.