Vacuümtransport

In geval van calamiteiten of contaminatie zetten wij onze speciale vacuüm bulkopleggers in om de gewenste silo, container of bulkwagen professioneel en verantwoord leeg te zuigen. Van Opdorp Transportgroep heeft zowel food als non-food vacuümbulk opleggers beschikbaar. Neem bij calamiteiten onmiddellijk contact met ons op via +31 (0)115- 467 402.


Van Opdorp Transportgroep

Vacuümbulk transport

Van Opdorp Transportgroep beschikt over twee volledig uitgeruste vacuüm bulkopleggers voor het opzuigen van ongevaarlijke food, non-food en feed producten, zoals pellets, poeders en korrels.

Vacuümtransport wordt ingezet in geval van calamiteiten of contaminaties. Hierbij kunt u denken aan:

 • Het leegzuigen van silo’s of containers na contaminaties of bij foutieve lossingen
 • Het leegmaken van één of meerdere silo’s of containers, wanneer het product niet voldoet aan de specificaties of eisen
 • Het leegzuigen van bulkopleggers die niet meer zelfstandig kunnen lossen, bijvoorbeeld door een ongeval
 • Gemorste poeders, korrels en pallets opzuigen
 • Het op gewicht brengen van te zwaar geladen bulkopleggers

Van Opdorp Transportgroep werkt uitsluitend met goed opgeleide Nederlandse en Belgische chauffeurs. U kunt 24/7 een beroep doen op het vacuümtransport van Van Opdorp Transportgroep.

Vacuümbulk transport

Feed en non-food vacuümtransport

Onze bulkwagens zijn geschikt voor het opzuigen van ongevaarlijke droge feed, non-food en chemicaliën zoals:

 • Plastic korrels/pellets
 • PVC korrels/pellets/poeders
 • Fosfaten (mono calciumfosfaat)
 • Granen
 • Aminozuren (lysine, threonine, methionine en choline chloride)
 • Zetmeel
 • Gluten
 • Zout
Feed en non-food vacuümtransport

Food vacuümtransport

Het opzuigen van droge food-producten is ook mogelijk. U kunt de food producten echter niet meer gebruiken/verkopen als food-product. Het opzuigen van vloeibare food producten is niet mogelijk. 

Food vacuümtransport

Zuigtransport

Wij kunnen uw opgezogen bulkgoederen overpompen naar een bulkoplegger, container of silo, maar ook de opslag van opgezogen bulkgoederen op het terrein bij Van Opdorp Transportgroep is mogelijk. Indien gewenst kunnen we uw food, non-food en feed producten ompakken voor verder transport.  

Zuigtransport

Cleaning na contaminatie

Bij contaminatie kunt u een beroep op ons doen voor zowel het leegzuigen als het cleanen van uw bulkoplegger. Van Opdorp Transportgroep beschikt namelijk over een hypermoderne tankcleaning in Sas van Gent. Zo bieden we u een totaaloplossing en bent u snel weer op pad.

Cleaning na contaminatie

24/7 bereikbaar bij calamiteiten of contaminaties

Wij zijn 24/7 inzetbaar bij calamiteiten of contaminaties. Bel ons via +31 (0)115-467 402.

24/7 bereikbaar bij calamiteiten of contaminaties

Leverbetrouwbaarheid

Van Opdorp Transportgroep werkt uitsluitend met goedopgeleide Nederlandse en Belgische chauffeurs. On-time laden en lossen is belangrijk voor onze klanten. Onze chauffeurs en planners zorgen voor een leverbetrouwbaarheid van 98% à 99%!

Leverbetrouwbaarheid

Brandstoftoeslag

Vanwege de fluctuerende brandstofprijzen hanteert Van Opdorp Transportgroep een brandstoftoeslag. De brandstof toeslag is gebaseerd op de brandstof prijzen maandelijks gepubliceerd op de website van Shell.

Brandstoftoeslag

Klant aan het woord: Cargill

“Thank you very much for the dedication you have in your work. Van Opdorp is an example for all carriers.”

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over vacuümtransport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport of bulktransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.