Tankcleaning

Eén van de speerpunten binnen onze visie is de doorontwikkeling van Van Opdorp Transportgroep als specialist in tankcleaning. Met de opening van onze hypermoderne tankcleaning in 2019 zetten we onze visie kracht bij. Door een zeer nauwkeurige beheersing van de processen leveren we topkwaliteit met een minimale belasting van het milieu, onder veilige en goede werkomstandigheden. Wij zijn lid van de ATCN branchevereniging en zijn erkend als tankreinigingbedrijf. Plan hier direct een tankcleaning afspraak in. 

Vraag een offerte aan »


Van Opdorp Transportgroep

Stoomhal en tankreiniging

  • Snelle doorlooptijden
  • Drie food en twee non-food banen
  • Programma’s afgestemd op product- en/of klant specifieke eisen
  • Stoomhal met vijf stoombanen voor food (steriel/desinfectie, halal of kosher)
  • Wij kunnen ATP-metingen verzorgen en spoelen volgens de VDF guideline is mogelijk
  • Reserveren van reiniging via app of website, op uur en tijd gegarandeerd reinigen
  • Ter plaatse digitaal aanmelden
  • Reiniging op afspraak buiten de normale openingstijden
  • Vereenvoudigde aanmelding voor vaste klanten
  • Pinbetaling mogelijk
Stoomhal en tankreiniging

Openingstijden tankreiniging

Maandag t/m vrijdag: 06.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 06.00 – 12.00 uur

De laatste aanmelding is één uur voor sluitingstijd. Er zijn toilet-, douche en kantinefaciliteiten aanwezig. In de kantine zijn (gratis) koffie, diverse broodjes en versnaperingen verkrijgbaar.

Openingstijden tankreiniging

Tankreiniging op afspraak

Er is één food en één non-food cleaning straat op afspraak in te plannen. Klik hier voor onze planningtool. De overige cleaning straten zijn zonder afspraak beschikbaar.

Tankreiniging op afspraak

Milieubewuste tankreiniging

Er is niet alleen gedacht aan doorlooptijd, efficiëntie en gekwalificeerd personeel. Door toepassing van de modernste PLC-besturingen, een uiterst moderne stoomketel en verbeteringen van de processen is Van Opdorp Transportgroep in staat de CO2 uitstoot met ten minste 25% te verminderen. Daarnaast verbruiken we ook minder water en chemicaliën tijdens tankcleaning.

Milieubewuste tankreiniging

30 jaar ervaring in tankcleaning

Met Cargill als klant én goede buur zag Van Opdorp Transportgroep eind jaren ’80 kansen voor de cleaning van tankwagens. In 1988 werd de professionele cleaning afdeling in gebruik genomen. Vandaag de dag worden dagelijks ruim 60 tank-/bulkopleggers inwendig gereinigd. Op vrijdag- en zaterdagochtend komen daar nog eens circa 25 uitwendige reinigingen bij.

30 jaar ervaring in tankcleaning

EFTCO en ATCN tankcleaning

Het tankcleaningstation van Van Opdorp Transportgroep is zowel ATCN als EFTCO-gecertificeerd. Als erkend ATCN tankautoreinigingsbedrijf staat de kwaliteit van onze tankcleaning voorop. Onze tankcleaning kenmerkt zich door de modernste cleaning programma’s en apparatuur waarmee we efficiënt tankwagens reinigen en minder water gebruiken. 

Naast lid van de ATCN zijn we ook lid van de EFTCO (European Federation of Tank Cleaning Organisations). We voldoen ruimschoots aan de SQAS-eisen die gesteld worden.

EFTCO en ATCN tankcleaning

Klant aan het woord: W.G. Salari Transportgroep B.V.

“Je kunt auto’s van goud hebben, een op en top geautomatiseerde spoelhal en goedlopende systemen, het blijft mensenwerk. Mensen maken de firma en dat doen ze zeker bij de Van Opdorp Transportgroep!”

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over onze tankcleaning? Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 460.

Uw naam
Uw e-mailadres
Bericht
Nieuwsbrief