Over ons

Van Opdorp Transportgroep is dé tank- en bulktransporteur binnen een straal van 700 km rondom het centraal gelegen Sas van Gent. Het is een echt familiebedrijf en sinds 1927 on the road. Wij zijn een partner voor onze klanten, staan voor veiligheid en leveren kwaliteit. Van Opdorp Transportgroep is een uitstekend werkgever. Wij blijven investeren in de toekomst en spelen in op de veranderende wereld van transport. Hierdoor zijn wij in staat waarde en continuïteit te creëren voor onze klanten, onze medewerkers, onze leveranciers en onze aandeelhouder.

»


Van Opdorp Transportgroep

Ons team

Dagelijks staan 110 professionals voor u klaar. Door dicht bij de klant te staan, flexibel te zijn, topkwaliteit te leveren, uitstekend werkgever te zijn en te blijven investeren zijn wij in staat waarde en continuïteit te creëren. Van Opdorp Transportgroep werkt uitsluitend met goedopgeleide Nederlandse en Belgische chauffeurs. Ons team is onze succesfactor. Door regelmatige (bij)scholing investeren wij in ons menselijk kapitaal.

Ons team

Historie

In 1927 richtte Jef van Opdorp een transportbedrijf op. Met paard en wagen werden landbouwproducten vervoerd. Later werd dit uitgebreid met kasseien. Met de aanschaf van de eerste auto werd in 1933 een begin gemaakt met de groei tot een volwaardig transportbedrijf. Aan het stuur van Van Opdorp Transportgroep zit inmiddels de vierde generatie.

Lees meer »
Historie

Certificering

Van Opdorp Transportgroep beschikt over de nodige certificaten waaruit blijkt dat we volgens de gestelde eisen van onder andere de levensmiddelenwet en diervoerderveiligheid werken. 

Lees meer »
Certificering

Mens en milieu

Van Opdorp Transportgroep stelt niet alleen hoge eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Aan welzijn, milieu, veiligheid en gezondheid worden dezelfde hoge eisen gesteld.

Lees meer »
Mens en milieu

Klant aan het woord: Enough

"Even een hele grote dank voor jullie flexibiliteit en continue support. Dit wordt heel erg gewaardeerd door het ganse team.  
Jullie zijn een voorbeeld van hoe 'customer service & support' zou moeten zijn. Opnieuw veel dank en appreciatie!

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over transport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport, bulktransport of vacuümtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.

Uw naam
Uw e-mailadres
Bericht
Nieuwsbrief