Container opslag

Container opslag is naast het uitvoeren van transport ook één van de diensten die van Opdorp Transportgroep aanbiedt. Zo kunt u van ons bedrijfsterrein gebruik maken voor tijdelijke of langdurige stalling. Volledig geregeld en verzorgd door ons specialistische personeel.

Vraag een offerte aan »


Van Opdorp Transportgroep

Opslagterrein in Zeeland

Op ons bedrijfsterrein hebben we 3 hectare ingericht met legio mogelijkheden voor containeropslag of andersoortige stalling. Het terrein is afgesloten en buiten de openingstijden wordt gebruik gemaakt van gelimiteerde en geregistreerde toegang. De permanente verlichting en camerabewaking maakt de veilig en verantwoorde opslag compleet.

Opslagterrein in Zeeland

Voordelen van container opslag bij van Opdorp

Kiest u voor container opslag bij van Opdorp dan bent u verzekerd van een aantal voordelen.

  • Veilige opslag door permanente verlichting en camerabewaking.
  • Deskundig personeel
  • Professioneel materiaal voor handeling van containers
  • Eén aanspreekpunt voor opslag, vervoer en schoonmaak van tanks en containers
  • Centrale ligging voor vervoer en stalling.
Voordelen van container opslag bij van Opdorp

Handling van containers

Op ons terrein is deskundig personeel aanwezig. Daarnaast beschikken we over professioneel materiaal zoals reachstackers. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk uw containers, tanks en ander materiaal stallen. Zo wordt uw materiaal altijd professioneel, zorgvuldig en veilig bij ons afgehandeld en opgeslagen.

Handling van containers

Opslag en transportmogelijkheden

Indien gewenst kunt u gemakkelijk bij ons terecht voor verschillende vormen van transport. Zo worden we één aanspreekpunt voor al uw logistieke vraagstukken. 

Opslag en transportmogelijkheden

Klant aan het woord: W.G. Salari Transportgroep B.V.

“Je kunt auto’s van goud hebben, een op en top geautomatiseerde spoelhal en goedlopende systemen, het blijft mensenwerk. Mensen maken de firma en dat doen ze zeker bij de Van Opdorp Transportgroep!”

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over transport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport, bulktransport of vacu├╝mtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.

Uw naam
Uw e-mailadres
Bericht
Nieuwsbrief