Transport

Van Opdorp Transportgroep is dé specialist in tank-, bulk- en containertransport. Voor just-in-time deliveries volgens specifieke laad- en losprocedures met een hoge leverbetrouwbaarheid bent u bij ons aan het juiste adres. Ook last-minute opdrachten weten we tot een goed einde te brengen. Wij zijn een partner voor onze klanten, hebben veiligheid hoog in het vaandel en leveren kwaliteit. Door te blijven investeren in onze medewerkers, relaties en materieel maken wij het verschil.

»


Van Opdorp Transportgroep

Bulktransport

Van Opdorp Transportgroep is gespecialiseerd in het bulktransport van droge levensmiddelen, veevoeders (feed) en granulaten. Bulkvervoer in Nederland en daarbuiten, in een straal van 700 km rondom Sas van Gent.

Lees meer »
Bulktransport

Tanktransport

Door te blijven investeren in de toekomst en in te spelen op de veranderende wereld van transport zijn én blijven we specialist in tanktransport van vloeibare food en feed producten.

Lees meer »
Tanktransport

Vacuüm transport

Onderdeel van de logistieke dienstverlening Van Opdorp Transportgroep is het uitvoeren van vacuümtransport. We beschikken zowel over food als non-food vacuümbulk opleggers.

Lees meer »
Vacuüm transport

Containertransport

Van Opdorp Transportgroep biedt diverse containeractiviteiten aan, zoals tussentijdse opslag, handling en cleaning. Containers voorladen en transport naar de haven behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer » Vraag een offerte aan »
Containertransport

Klant aan het woord: W.G. Salari Transportgroep B.V.

“Je kunt auto’s van goud hebben, een op en top geautomatiseerde spoelhal en goedlopende systemen, het blijft mensenwerk. Mensen maken de firma en dat doen ze zeker bij de Van Opdorp Transportgroep!”

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over transport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport, bulktransport of vacuümtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.