Bulktransport

Van Opdorp is het bulktransport bedrijf in Zeeland. Kenmerkend voor ons bulktransport van food, feed en non-food bulkgoederen is de hoge leverbetrouwbaarheid. De ervaren chauffeurs van de Van Opdorp Transportgroep hebben de beschikking over een moderne wagenpark wat is uitgerust met de nieuwste generatie board computers. Digitale verzending van opdrachten en een track and trace systeem dragen bij aan onze hoge leverbetrouwbaarheid.

Vraag een offerte aan »


Van Opdorp Transportgroep

Bulktervoer food, feed, non-food

Met meer dan 90 jaar ervaring beschikt Van Opdorp Transportgroep over de nodige kennis als het om bulktransport gaat. We vervoeren droge levensmiddelen, veevoeders (feed) en granulaten in Nederland en Europa. Vanzelfsprekend voldoen we aan de wetgeving en beschikken we over de nodige certificeringen.

Bulktransport Veevoerders

Van Opdorp heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van voedingsmiddelen. Hiervoor hebben we ook een specialistische cleaning wasstraat. U kunt verzekerd zijn van een correcte verwerking en vervoer van voedingsmiddelen. 

Bulktervoer food, feed, non-food

Tankcleaning bulktransport

De bulkwagens Van Opdorp Transportgroep worden in onze eigen tankcleaning in Sas van Gent conform richtlijnen gereinigd. Onze hypermoderne tankcleaning beschikt over meerdere was- en stoomstraten.

Specialistische wasstraten food- en non-food

We bieden verschillende banen aan, enkele voor food en enkele voor non-food. Naast de specialistische banen is er ook keuze uit verschillende programma's afgestemd op eisen van product en/of klant. 

Tankcleaning bulktransport

Vacuümtransport

In geval van calamiteiten of contaminatie zetten wij onze speciale vacuümbulk opleggers in om de gewenste silo, container of bulkwagen professioneel en verantwoord leeg te zuigen. Van Opdorp Transportgroep heeft zowel food als non-food vacuümbulk opleggers beschikbaar. Neem bij calamiteiten onmiddellijk contact met ons op via +31 (0)115- 467 402.

Vacuümtransport

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Wij zijn 24/7 inzetbaar bij calamiteiten of contaminaties. Bel ons via +31 (0)115-467 402.

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Leverbetrouwbaarheid bulktransport

Van Opdorp Transportgroep werkt uitsluitend met goed opgeleide Nederlandse en Belgische chauffeurs. Onze chauffeurs en planners bedrijven al jaren topsport. Dankzij hen scoren we namelijk al meerdere jaren op rij extreem hoog op belangrijke KPI’s van onze klanten; on-time laden en lossen met een betrouwbaarheid van 98% à 99%!

Leverbetrouwbaarheid bulktransport

Brandstoftoeslag bij bulktransport

Vanwege de fluctuerende brandstofprijzen hanteert Van Opdorp Transportgroep een brandstoftoeslag. De brandstof toeslag is gebaseerd op de brandstof prijzen maandelijks gepubliceerd op de website van Shell.
 

Brandstoftoeslag bij bulktransport

Klant aan het woord: Sumitomo

“I sincerely like to express my great satisfaction to you, your colleagues and team members for the great job that Van Opdorp has been doing for our company and meanwhile for several and important businesses. This compliment has also been expressed by my colleagues of the business as well.” 

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over transport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport, bulktransport of vacuümtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.

Uw naam
Uw e-mailadres
Bericht
Nieuwsbrief