Pedro

Pedro

Terreinmedewerker / reachstackerchauffeur

Ik werk hier graag, al 20 jaar. Mijn collega’s buiten en op kantoor zijn toffe mensen. Als ik een vraag heb helpen ze altijd en ze zijn vriendelijk.

Oorspronkelijk kom ik uit Portugal en daar heb ik op een kraan gezeten. Toen mijn collega met pensioen ging, mocht ik op de reachtruck, dat vind ik fantastisch.

Als ik een fout zie, bel ik naar de Planning om te zeggen dat iets niet klopt. Dan zijn ze blij dat ik het zag. We zijn toch samen verantwoordelijk. Omdat ik altijd meedenk en ze tevreden over me zijn, ben ik sinds kort supervisor op het terrein. Daar zijn we aan het verbouwen en ik mag de aannemer begeleiden. Zo krijg ik waardering en vertrouwen, net zoals ik dat ook aan hen geef. 

Vacatures
Alexander

Alexander

vrachtwagenchauffeur

“Het variërende werk, mooie materiaal en de persoonlijke aandacht. Toen ik zocht naar een nieuwe baan, was dat de reden dat ik 6 jaar geleden voor Van Opdorp koos.

Ik had niet eerder met bulk gereden. Nu vervoer ik onder meer plastic korrels voor verpakkingen en poeders als zetmeel en gluten. Dat bevalt me goed. Ik rij korte en lange ritten, naar Frankrijk en Duitsland en af en toe naar Italië, Zwitserland en Oostenrijk. En een keer naar Griekenland met 3 collega’s, dat was een uitzondering en een heel bijzondere ervaring.

Ik hou van de afwisseling. Je krijgt iedere dag van de planning door welke route je moet rijden en die kan ook nog aangepast worden door een gewijzigde zending of file. Flexibel zijn, dat vind ik fijn werken.

Het wagenpark wordt steeds verder vernieuwd en de wagens zijn goed onderhouden, worden voor ons gewassen en staan er netjes bij. Belangrijk: betrouwbaar materiaal. Dat je niet steeds in panne valt. Iedereen rijdt op zijn eigen wagen en ik heb een mooie, goede en nieuwe. Daardoor heb ik nog meer schik in mijn werk. En er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je voorkeur, of je bijvoorbeeld in een Mercedes, Scania of Volvo wilt rijden.

Sowieso wordt er bij Van Opdorp rekening gehouden met je. Als je een keer een vrije dag wilt of wanneer er iets speelt in je privéleven. Je kan altijd binnenstappen bij de leidinggevenden en dan wordt er met je meegedacht. Ook krijgen we presentjes met Pasen, Kerst en Oud&Nieuw en eind dit jaar hebben we een groot personeelsfeest met een leuke band. Leuk, en goed om de teamgeest levend te houden.”

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

 

We leren je graag kennen!

Laat hier je gegevens achter om direct te solliciteren of om vrijblijvend te informeren.

Voor- en achternaam
Uw e-mailadres
Telefoonnummer
Bericht