W.G. Salari Transportgroep B.V.

“Je kunt auto’s van goud hebben, een op en top geautomatiseerde spoelhal en goedlopende systemen, het blijft mensenwerk. Mensen maken de firma en dat doen ze zeker bij de Van Opdorp Transportgroep!”


Van Opdorp Transportgroep

“Voorheen deed W.G. Salari eigenlijk de meeste trucking in eigen beheer, maar de huidige marktsituatie vraagt om CO2 reductie en natuurlijk ook kostenbesparing door slimmer en economischer te werken. Vanuit onze vestiging in Limburg vindt de coördinatie van onze activiteiten in Gent en omgeving plaats. We verschepen veel units vanuit het westen van België en zodoende is een regionaal steunpunt meer dan welkom . Gezien de jarenlange samenwerking EN de ligging was de keuze voor Van Opdorp Transportgroep een goede move. Inmiddels gaat onze samenwerking veel verder dan opslag alleen. Van Opdorp is voor ons een betrouwbaar en flexibel steunpunt op het gebied van opslag, transport, tankcleaning én ondersteuning in het bulk laadproces. Daarnaast biedt Van Opdorp avond- en zaterdagmogelijkheden. 

De planners van Salari werken samen met de planners van Van Opdorp. Een fysiek bezoek destijds aan Sas van Gent heeft de samenwerking absoluut bevorderd. Op directieniveau kunnen we nog zulke goede vrienden zijn, het zijn de planners die het logistieke optimalisatieproces met elkaar moeten verzorgen. Je kunt auto’s van goud hebben, een op en top geautomatiseerde spoelhal en goedlopende systemen, het blijft mensenwerk. Mensen maken de firma en dat doen ze zeker bij de Van Opdorp Transportgroep!” W.G. Salari