Tankreiniging bij van Opdorp

U kunt bij ons terecht voor de volledige en grondige reiniging van uw vrachtwagen. In onze volledig ingerichte tankcleaning faciliteit hebben we alle processen aanwezig om topkwaliteit te leveren. Als erkend tankreinigingbedrijf snappen wij als geen ander het belang van het goed reinigen van uw trucks. Laat uw transportmateriaal grondig reinigen door van Opdorp. Plan hier direct een tankcleaning afspraak in. 

 

»


Van Opdorp Transportgroep

ATCN en EFTCO erkende tankreiniging

De ATCN (Association of Tankcleaning Companies Netherlands) is de Nederlandse brancheorganisatie voor tankreiniging. Als erkend tankreiniging bedrijf zetten wij de kwaliteit van tankcleaning voorop. Als lid van de ATCN kenmerken wij ons door een hoog niveau van technische dienstverlening en zeer moderne middelen voor de waterzuivering met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het milieu. Naast lid van de ATCN zijn we ook lid van de EFTCO (European Federation of Tank Cleaning Organisations). 

ATCN  en EFTCO erkende tankreiniging

Tankreiniging voor voedingsmiddelen

Als erkend tankreiniging bedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste manier de tank te cleanen. Daarom hebben we specialistische programma's voor levensmiddelen en voedsel. Onze specialistische stoomhal beschikt over vijf stoombanen voor de voedselindustrie (steriel/desinfectie, halal of kosher). Zo is de reiniging altijd afgestemd op het specifieke product en de specifieke eisen van de klant. 

Tankreiniging voor voedingsmiddelen

Specialistische tankreiniging

Welke eisen u ook heeft voor uw specifieke tankreiniging wij bieden de juiste tankcleaning aan. Ook voor non-food hebben wij een specialistisch programma opgesteld welke volledig conform de eisen is. Er is één food en één non-food cleaning straat op afspraak in te plannen. Klik hier voor onze planningtool. De overige cleaning straten zijn zonder afspraak beschikbaar.

Specialistische tankreiniging

Klant aan het woord: Wemmers Tanktransport

“Het meest prettige aan onze samenwerking is dat ze meedenken in oplossingen voor hun klanten. Hoewel we op het gebied van transport concurrenten zijn, speelt dat geen rol binnen onze samenwerking op het gebied van cleaning.”

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over transport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport, bulktransport of vacu├╝mtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.

Uw naam
Uw e-mailadres
Bericht
Nieuwsbrief