Transport België

Goederen transporteren van of naar België? Van Opdorp Transport is de tank- en bulktransporteur op het gebied van food, feed en non-food producten. Met ruim 90 trucks en 110 medewerkers werken we vanuit onze vestigingen in Nederland en België.

»


Van Opdorp Transportgroep

Transport van of naar België

Van Opdorp Transport werkt in een straal van 700 km rondom Sas van Gent dit betekent dat wij door heel België rijden met onze trucks. Wij vervoeren zowel vanuit België naar ander landen zoals Nederland, Frankrijk en Duitsland en naar België vanuit landen in ons werkgebied.

Transport van of naar België

Specialistisch transport

Van Opdorp Transportgroep is dé specialist in tank-, bulk- en containertransport.

  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten of contaminaties.
  • Ervaren contactpersoon op de afdeling planning.
  • Leverbetrouwbaarheid van 99%
  • Ervaren chauffeurs, bekend op de container terminals.
Specialistisch transport

Container transport België

Wij vervoeren met onze eigen trucks gemakkelijk uw zeecontainers over de weg. We hebben een grote hoeveelheid trucks in diverse maten. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor containers van 20, 30, 40 en 45 ft.  Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om containers (tijdelijk) bij ons op te slaan op onze eigen containeropslag.

»
Container transport België

Bulktransport België

Van Opdorp Transport is gespecialiseerd in bulktransport van droge levensmiddelen, feed en granulaten.  Met meer dan 90 jaar ervaring en de juiste certificeringen werken we door heel België en de rest van Europa. Op ons terrein hebben we een specialistische tankcleaning faciliteit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw goederen volledig volgens wetgeving worden vervoerd.

»
Bulktransport België

Tanktransport België

Naast vervoer van goederen en droge middelen kunt u met tanktransport diensten ook gemakkelijk vloeibare levensmiddelen en grondstoffen vervoeren. Door te blijven investeren in de toekomst en in te spelen op de veranderende wereld van transport zijn én blijven we specialist in tanktransport van vloeibare food en feed producten.

»
Tanktransport België

Vacuümtransport België

Wij beschikken over twee volledig uitgeruste vacuüm bulkopleggers waardoor we ook al we u ook kunnen voorzien in al uw vacuümtransport in België. Vacuümtransport wordt ingezet in geval van calamiteiten of contaminaties. Van Opdorp Transportgroep werkt uitsluitend met goed opgeleide Nederlandse en Belgische chauffeurs. U kunt 24/7 een beroep doen op het vacuümtransport van Van Opdorp Transportgroep.

»
Vacuümtransport België

Kies voor Van Opdorp Transport

Kies voor Van Opdorp. Wij zijn al sinds 1927 specialist op het gebied van transport. Dagelijks staan 110 professionals voor u klaar. Door dicht bij de klant te staan, flexibel te zijn en topkwaliteit te leveren. Van Opdorp Transportgroep stelt niet alleen hoge eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Ook aan welzijn, milieu, veiligheid en gezondheid worden dezelfde hoge eisen gesteld.

Samenwerken met Van Opdorp Transport?

Kies voor Van Opdorp Transport