Van Opdorp Transport in Zeeland

Vanuit ons bedrijf gelegen in Sas van Gent in Zeeland transporteren we goederen in een straal van 700 km rondom ons kantoor. Met ruim 90 trucks, 3 ha opslag en 110 medewerkers zijn we een van de grotere transportbedrijven in Zeeland. Van Opdorp transportgroep is specialist in tank-, bulk- en containertransport in Zeeland. Daarnaast bieden wij een hypermoderne tankcleaning faciliteit aan in Zeeland. 

»


Van Opdorp Transportgroep

Professioneel transportbedrijf in Zeeland

Sinds 1927 is van Opdorp Transportgroep gespecialiseerd in transport. Nu zijn we uitgegroeid tot een serieus transportbedrijf en voeren we diverse vormen van transport uit. Daarnaast specialiseren we ons in tankcleaning in opslag. Wat begonnen is als een klein familiebedrijf met paard en wagen is nu uitgegroeid tot een bedrijf met 110 professionals. 

Professioneel transportbedrijf in Zeeland

Transport in Zeeland

Wij hebben een ruime variatie aan verschillende trucks om te voorzien in meerdere vormen van transport. Zowel vloeibare als droge producten voor food en non-food industrie.

Van bulktransport tot tanktransport en vacuumtransport tot containertransport. Met ruim 90 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner. Uiteraard beschikken wij over de juiste certificaten.

Transport in Zeeland

Tankcleaning in Zeeland

In Sas van Gent in Zeeland bevindt zich onze ruim opgezette volledig ingerichte tancleaning faciliteit. Wij zijn een ATCN erkend tanreinigingbedrijf in Zeeland.  Wij bieden verschillende programma's aan voor reiniging gespecialiseerd op verschillende product- en klanteisen. Lees alles over onze tankreiniging mogelijkheden of maak direct een afspraak

Tankcleaning in Zeeland

Containeropslag in Zeeland

Ons ruime terrein van ruim 3 ha in Zeeland is een volledig ingerercht terrein voor containeropslag en andere stalling. Het terrein is volledig voorzien van de juiste beveiliging. Ook voor handling van containers in Zeeland is op ons terrein deskundig personeel aanwezig. Meer weten over de opslagmogelijkheden in Zeeland. 

Containeropslag in Zeeland

Klant aan het woord: Cargill

“Thank you very much for the dedication you have in your work. Van Opdorp is an example for all carriers.”

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over transport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport, bulktransport of vacu├╝mtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.

Uw naam
Uw e-mailadres
Bericht
Nieuwsbrief